5.0 امتیاز از 5 - 7 رای

تفاوت سایت های آماده با سایت های سفارشی

تفاوت سایت های آماده با سایت های سفارشی

معمولا سوالی که کاربران با آن روبرو می شوند این است که تفاوت سایت های آماده با سایت های سفارشی در چیست و چرا آنقدر با هم تفاوت قیمت دارند.

 

در پاسخ به این سوال باید تعاریف آماده یا سفارشی بودن وبسایت را برای کاربر مشخص نمود.

 

وبسایت های آماده: وبسایت هایی هستند که طراح وبسایت یک بار اقدام به طراحی آن نموده و در زمان فروش، سایت آماده شده، با امکانات از قبل طراحی شده در اختیار خریدار قرار می گیرد.

 

وبسایت سفارشی: وبسایت هایی هستند که امکانات، قالب، چیدمان مطالب و محتوا مطابق با سفارش خریدار است. به عبارتی در وبسایت های سفارشی ابتدا مشتری نیازها و امکانات و خواسته های خود را به طراح منتقل نموده و طراح دقیقا همان امکانات را به همان شکلی که مد نظر مشتری است طراحی می نماید.

 

تفاوت های وبسایت های آماده و سفارشی:

وبسایت های آماه همان طور که پیش تر گفته شد، خریدار می بایست از میان سایت های از قبل طراحی شده، سایت مورد نظر خود را انتخاب نماید. بنابراین سایتی که توسط خریدار انتخاب می شود احتمالا قبلا به خریدارانی دیگر نیز فروخته شده است!

امکاناتی که سایت های آماده در اختیار مشتری قرار می دهند همان امکاناتی است که مشتری زمان خرید دیده و انتخاب نموده است بنابراین شما نخواهید توانست به فروشنده بگویید " قسمتی را به سایت شما اضافه یا قسمتی را از آن کم کند " سایت شما دقیقا همانی است که موقع سفارش انتخاب کرده اید.

 

ظاهر و قالب سایت شما، چیدمان محتوا، مطالب و امکانات دقیقا کپی همان سایتی است که به عنوان نمونه، جهت انتخاب به شما نشان داده شده است. با چنین شرایطی در آینده نیز امکان اضافه کردن ویژگی و امکانی وجود نخواهد داشت و در صورتی که فروشنده چنین وعده ای به شما بدهد مطمئناً هزینه های آن از هزینه های وبسایتی که از ابتدا سفارشی طراحی گردد به مراتب بیشتر خواهد بود.

مدت زمان تحویل سایت های آماده بسیار کم است بعضاً از چند ساعت گرفته تا حداکثر دو تا سه روز سایت تحویل خریدار می گردد. بنابراین برای فروشنده به صرفه است که سایت آماده را با قیمت های بسیار پایین در اختیار مشتری قرار دهد.

 

اما کار در وب سایت های سفارشی به گونه ای دیگر است. مشتری در زمان سفارش این امکان را خواهد داشت وبسایت خود را با هر امکان و ویژگی که در نظر دارد به طراح سفارش دهد. چیدمان مطالب چگونه باشد، این بخش در کجا قرار گیرد، فرم ثبت نام کاربران شامل چه فیلدهایی باشد، مراحل سفارش محصول به چه صورتی باشد، رنگ دکمه های فرم تماس با ما چه رنگی باشد، کادرها و تصاویر در چه اندازه ای باشند، منوی سایت کجا قرار گیرد، رنگ تم چه باشد و خلاصه هر جزئیاتی که سلیقه مشتری بپسندد در وبسایت های سفارشی قابل پیاده سازی است.

پروسه طراحی نیز با ایده های ذهنی یا سیاهه امکانات و ویژگی های مد نظر مشتری شروع می شود. پس از مشخص شدن امکانات باید قالب یا همان تمپلیت کار که ظاهر و گرافیک سایت را شامل می شود مشخص گردد، قالب می تواند توسط مشتری انتخاب شود اما با توجه به تجربه طراحان، بهتر است طراح نمونه هایی را متناسب با موضوع به مشتری نشان داده و مشتری مطابق سلیقه اش قالب مد نظر خود را از بین آن ها انتخاب نماید. در مرحله بعد، طراح امکانات و ویژگی های درخواست شده توسط مشتری را طراحی کرده و در نهایت، محصول، آماده ارائه به مشتری خواهد شد. در طول طراحی نیز، طراح از نظرات و پیشنهادات مشتری استفاده کرده تا دقیقا محصول نهایی همان چیزی باشد که مشتری درخواست نموده است.

مدت زمان طراحی وبسایت های سفارشی معمولا بیش از 15 روز بوده و در اکثر موارد بین 20 تا 30 روز کاری است اما در مواردی که کار سنگین بوده و امکانات وبسایت گسترده است ممکن است طراحی بیش از چند ماه به طول بیانجامد. بنابراین منطقی است که قیمت وبسایت های سفارشی نسبت به وبسایت های آماده بیشتر باشد.

امیدوارم سوال بوجود آمده در ذهن کاربران را به خوبی پاسخ داده باشم. ارادتمند طراح سایت نیشابور. طراحی سایت و نرم افزار در نیشابور، خراسان و ایران

این قافله عمر عجـب می گذرد      دریاب دمی کـه با طرب می گذرد
ساقی غم فردای حریفان چه خوری      پیش آر پیاله را که شب می گذرد
خیام نیشابوری
امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشه.

- مهندس بتوئی -

نظرات

 

ارسال نظر

 
کپچا
 redo

درخبرنامه ما عضو شوید

بالا